Activiteiten Welkom


Onze activiteitencommissie organiseert ieder jaar onder andere:

 

Kampweekend

De vereniging organiseert in September voor de leden vanaf 8 jaar t/m 12 jaar een kampweekend. De kinderen komen dan op vrijdagavond en nemen deel aan gezellige activiteiten zoals leuke spelletjes tot ze zondagmiddag weer opgehaald worden. Ieder jaar heeft het kamp een ander thema waardoor ook de spelletjes iedere keer anders zijn. Het enige wat je zeker weet als je mee op kamp gaat, is dat er weinig geslapen wordt want keten is veel leuker…… 

 

Grote Club Actie/Disco

EOC doet mee aan de Nationale Grote Club Actie. Hierbij worden loten verkocht waarvan een deel van de opbrengst voor de vereniging is en het andere deel naar een goed doel gaat. Omdat heel veel leden mee helpen om geld op te halen volgt in November de beloning in de vorm van een disco. Hier mogen ze ook een vriendje of vriendinnetje mee naar toe nemen. Tijdens die disco krijgen ze ook nog een extraatje als bedankje. Bezoek van Sinterklaas

Zodra Sinterklaas in het land is, laat hij weten het leuk te vinden om te komen kijken bij al die lenige kinderen.

De leden t/m 8 jaar worden uitgenodigd om een training bij te wonen waar Sinterklaas een bezoekje aan brengt. Ook komen een aantal Zwarte Pieten mee om hun kunsten te vertonen.

Deze Zwarte Pieten hebben vaak een cadeautje en iets lekkers bij zich.

 

Carnavalsdisco

Voordat het echte carnaval los barst, krijgen de jeugdleden de kans om een keer te oefenen. Ongeveer een week voor carnaval houdt de vereniging een carnavalsdisco.
Iedereen komt dan knettergek verkleed om lekker te hossen!!!

 

Activiteit voor de Senioren

Omdat de vereniging een groot aantal leden van de middelbare leeftijd heeft, organiseren we daar één keer per jaar een activiteit voor. Dit is een activiteit die binnen de mogelijkheden en interesse van deze doelgroep valt. Ieder jaar verzint men weer iets anders om te gaan doen, vaak een dagdeel. Wanneer de activiteit het toelaat, wordt de partner ook uitgenodigd. 

 

Activiteit voor de ouder jeugd 

Onder de jeugd verstaan we die kinderen die 12 jaar of ouder zijn. Met deze groep gaan we iets leuks doen. Soms iets actiefs, soms iets minder actief, als het maar gezellig is. Deze activiteit zal op een ochtend, middag of avond plaats vinden. 

Onze Technische commissie organiseert ieder jaar:

 

Leeftijdwedstrijden

Al onze jeugdleden, die niet in de wedstrijdgroepen turnen, kunnen tegen het einde van het seizoen een wedstrijd turnen met hun leeftijdgenoten. De technisch commissie heeft verplichte oefenstof samengesteld, zodat iedereen van eenzelfde leeftijd soortelijke oefeningen uitvoert. Het meedoen hieraan is belangrijker dan het winnen, en voor het publiek is het altijd een feest om te zien wat iedereen het afgelopen jaar geleerd heeft. Voor de besten per geboortejaar zijn er prijzen, maar niemand gaat die dag met lege handen naar huis. De wedstrijdgroepen geven tussendoor spectaculaire demonstaties.

 

 

 

 


Wanneer u informatie mist of iets wilt vragen, neem dan contact met ons op via e-mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.