Lidmaatschap g.v. E.O.C.


 

E.O.C. is lid van de nationale gymnastiek- en turnbond K.N.G.U.

Middels dit K.N.G.U. lidmaatschap zijn alle E.O.C. leden verzekerd bij ongeval en/of aansprakelijkheid.

 

Contributiereglement:

De contributie is berekend op basis van 40 weken per jaar, waarvan elke twee maanden 1/6 deel in rekening wordt gebracht.  Contributie wordt vóóraf betaald via automatische incasso.  Er geldt een éénmalig inschrijfgeld van €10,00, *

 

De eerste 3 lessen zijn gratis proeflessen.

Wanneer u of uw kind lid wil worden van E.O.C, dan bieden wij u 3 proeflessen aan.

Om in aanmerking te komen voor de proeflessen dient u een mailtje te sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit i.v.m. de wachtlijsten op de verschillende groepen. Zij kan u informeren over de wachtlijsten en ruimte binnen de verschillende groepen. Houd rekening met een wachtlijst van 1 jaar op de meisjes groepen (5 t/m 18 jaar) en de peutergym. Zodra er ruimte is binnen de groepen kan uw kind starten met de proeflessen.

Tijdens vakanties van het basisonderwijs vervallen de lessen (uitgezonderd wedstrijdgroepen).

 

Beëindigen van het lidmaatschap:

Dit kan per contributiemaand, schriftelijk of per e-mail via de ledenadministratie Inge Geleijns, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Schriftelijk:
g.v. E.O.C. Postbus 4251, 4900 CG Oosterhout 

Opzeggingen vóór de 1e van de maand indienen; beëindiging gaat dan in per de daaropvolgende contributiemaand.
 
Leden die op verschillende groepen zitten, dienen ook per groep het lidmaatschap schriftelijk op te zeggen via de ledenadministratie met inachtneming van 1 maand opzegtermijn. (zie hierboven)


*Prijswijzigingen voorbehouden