ACTIVITEITEN

 

Elk jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Sommige activiteiten wisselen elkaar af, maar onderstaande zien we toch al flink wat jaren terug komen.

 

Kampweekend:

In september is het jaarlijkse E.O.C. kampweekend voor leden van 7 tot 12 jaar. Ieder jaar zorgt een enthousiast team voor een fantastisch thema-weekend. Meegaan op kamp staat garant voor veel plezier, gezelligheid en weinig slaap!

 

Sinterklaas:

Ieder jaar krijgen de peuters hoog bezoek van een aantal pieten. Tijdens de pietengym mogen de kinderen hun kunsten laten zien en doen de pieten gezellig mee. Voor de leden van 5 tot 8 jaar wordt er op de laatste dinsdag voor sinterklaasavond een groots sint evenement georganiseerd. Alle kinderen mogen zich uitleven in de zaal en wie weet…..komt er nog hoog geëerd bezoek langs.

 

Paasactiviteit:

In het voorjaar wordt er een paasactiviteit georganiseerd. Gezellig samen knutselen, spelletjes spelen, iets lekkers versieren en natuurlijk paaseieren zoeken. Deze activiteit is voor de allerkleinste (onder begeleiding van ouders) tot een jaar of 10.

 

Jongeren activiteit:

Voor de 12+ leden staat er veelal iets uitdagends op het programma. Lasergamen, karten, dropping, klimparcours, kanoën en noem maar op. De afgelopen jaren al veel verschillende activiteiten gehad, benieuwd wat het dit jaar weer wordt.

 

Senioren activiteit:

Natuurlijk worden de oudste leden niet vergeten. Een fietsroute, bloem schikken, museum bezoeken en ga maar door. Elk jaar weer een passende activiteit, waarbij vooral het samen zijn en gezelligheid voorop staat.

 

Leeftijdswedstrijden:

Elk jaar aan het eind van het seizoen, nog net voor de zomervakantie, staan de leeftijdswedstrijden op het programma. Het hele jaar hebben de kinderen hard gewerkt en veel nieuwe dingen geleerd en dit moet natuurlijk gezien worden. Tijdens deze wedstrijd strijden alle kinderen – in dezelfde leeftijdscategorie – tegen elkaar. De beste van de groep verdienen een plekje op het podium. Maar natuurlijk doet iedereen zijn best en gaat het vooral om het meedoen, dus valt uiteindelijk iedereen in de prijzen!