SENIOREN EN GALM GROEP

 


Zin om te sporten in groepsverband en bent u boven de 55 jaar?

 

SENIOREN 

Op maandagavond, dinsdagochtend, dinsdagavond en woensdagavond is er een groep gymnasten vanaf 55 jaar actief met oefeningen om de lenigheid erin te houden. Wekelijks bewegen is hun motto aanvullend met een potje volleybal. Bewegen en lachen geeft een goed gevoel.

 

GALM  

Dan heeft E.O.C. voor u de juiste groepen. Onder begeleiding van een docent(e) lichamelijke opvoeding werken we een uur lang aan verbetering van conditie, coordinatie, balans, reactie, kracht en snelheid. We beginnen altijd met een warming-up om daarna op muziek onze coördinatie te verbeteren. Meestal komen dan de matjes te voorschijn om onze gewrichten te mobiliseren en om de spierkracht te verbeteren. De laatste 20 minuten bestaat uit een spelvorm. Dat kan dynamic tennis zijn, badminton, hockey, korfbal of lijnbal. Bij de spelvorm werken we in blokken van 5 of 6 weken. Na afloop bestaat de mogelijkheid om nog even bij te kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

 

Ben jij ook geïnteresseerd informeer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.