16 JULI 2015

E.O.C. ALV-FEEST

 

Het bestuur van EOC is bijzonder tevreden over de gezellige middag die afgelopen zaterdag 27 juni plaatsvond. EOC was allereerst om 15.00 uur begonnen met de jaarlijkse ALV. Het bestuur was blij verrast met een grote opkomst. Er waren 28 leden en ouders van jeugdleden.

 

 

Aansluitend hadden we een EOC happening waarbij het bestuur had gezorgd voor een leuk presentje voor de leden die 25 jaar of langer lid zijn.  

 

Leden die 25 jaar of langer lid zijn

Riet de Geus

Louise de Wijk

Leny Janssens-Klerkx

Marijke de Hoog

Kees Kruf Magda Baijens Els Langer Saleska van Oosterhout     
Corry Stultjens      Marijke Kok Willeke Fleuren Corrie van Mook
Irene Rijken Kitty Sweep

Jan Willem van de Laar     

Lia de Wild
Annie van Hoof Ina Blaas Elly Borgman Ria Verhoeven
Marja Hijkoop Angnes Stalpers         

 

Dit presentje én de aandacht voor dit trouwe lidmaatschap werd bijzonder op prijs gesteld. Tijdens deze middag werden ook de Ereleden en de Leden van Verdienste in de bloemetjes gezet. 

 

Ook vroeg het bestuur aandacht voor onze ‘Club van 100’ en dankte onze sponsoren en de schoonmaakploeg.


Belangrijke zaken als Verklaring omtrent Gedrag kwamen ter sprake en niet te vergeten José Braat, onze hoofdtrainster, had een eigen EOC Sportgala georganiseerd.

 

Klik hier om meer foto's te zien.

De zaal zag er feestelijk uit, de kinderen speelden op het freerunparcours en turnden dat het een lieve lust was. Met een ijsje, snoepjes en voor de volwassenen een hapje en een drankje was het een gezellig en geslaagd feestje !   

 

Alle kinderen en ouders bedankt voor een super gezellig, fantastisch EOC ALV Feest.  Wij wensen iedereen een heel fijne vakantie.