16 OKTOBER 2015

STEPHANIE VAN DER LINDEN EN BASTIJN VAN GAGELDONK MOGEN SCHITTEREN TIJDENS HET TURNGALA IN DEN BOSCH

 

Op zaterdag 14 november staat het Turngala in Den Bosch op de agenda met een middag- en avondvoorstelling. Het programma begint nu heel concreet te worden. Niet alleen zal een groot deel van de Nederlandse turntop aanwezig zijn, maar ook een deel van de regionale toppers zijn uitgenodigd om turndemonstraties te geven, waaronder E.O.C.-turnster Stephanie van der Linden en E.O.C.-trainer Bastijn van Gageldonk. Plaats van handeling is het moderne sport- en eventscentrum De Maaspoort.


Bekende namen als Yuri van Gelder, Eythora Thorsdottir, Lisa Top en Bart Deurloo stonden al genoteerd. Recent zijn daar Casimir Schmidt, Sanne en Lieke Wevers aan toegevoegd. Naast deze Nederlandse topturn(st)ers zullen er ook speciale acts worden opgevoerd door Duo Musa en de "Superkids" Zilver & Max die als trampolineduo het tot in de finale schopte tijdens het gelijknamige programma. 

 

Naast de Nederlandse en Belgische turntop mag ook Stephanie van der Linden als turnster aantreden. Door haar elegante en krachtige turnoefeningen is zij de laatste jaren opgevallen als een zeer gewaardeerde topper in de regio. De resultaten van afgelopen jaar lieten dan ook zien dat zij zich met recht als één van de beste seniore turnsters binnen de tweede divisie mag noemen. Reden genoeg voor de organisatie om haar in het programma op te nemen om haar turnelementen te showen. Zo ook Bastijn van Gageldonk, die zich de laatste jaren profileert als één van de beste Nederlandse groepsspringers, mag met zijn team TurnTotaal Langedijk uit Noord-Holland, spectaculaire sprongseries met de minitrampoline laten zien. Dit belooft een groot spektakel te worden en zeer de moeite waard om in de agenda op te nemen. 

 

 

Kaarten voor het turngala zijn verkrijgbaar via www.turngala-denbosch.nl/kaartverkoop 
Voor meer informatie over het turngala, check www.turngala-denbosch.nl