HELP - HELP - HELP

HEEFT E.O.C. NOG TOEKOMST?

 

Geachte leden, ouders of verzorgers van jeugdleden, partners van leden,

 

Hier een noodkreet van het bestuur!

 

Zoals u weet, draait een vereniging op vrijwilligers. Een vereniging is daarvan afhankelijk. Zonder vrijwilligers bestaat er dus geen vereniging. Ook bij de Oosterhoutse gymnastiek- en turnvereniging E.O.C. zetten ouders en leden zich in als vrijwilliger: bij de activiteitencommissie en als bestuur. Ook onze trainers zijn vrijwilligers; zij het dat deze een kleine financiële vergoeding hiervoor krijgen. Het uitgangspunt blijft echter: voor vrijwilligers, door vrijwilligers!

 

Het bestuur van E.O.C. heeft reeds enkele malen uw aandacht gevraagd voor het feit dat er zeer dringend nieuwe bestuursleden nodig zijn. Het bestuur bestond tot voor kort uit voldoende leden. Echter door uiteenlopende redenen (gezondheidsredenen, werkdruk, verhuizing ) zal het bestuur binnenkort nog uit 1 persoon bestaan. Wij vinden dit een zeer ongewenste situatie.

 

Daarom zijn wij per direct op zoek naar 4 nieuwe bestuursleden en wel voor de volgende functies:
•           Voorzitter
•           Secretaris
•           Bestuurslid verantwoordelijk voor Activiteitencommissie
•           Bestuurslid verantwoordelijk voor Technische Commissie

 

Gezien deze omstandigheden hebben wij als bestuur besloten om u het voortbestaan van de vereniging in eigen hand te geven.

 

Wij doen een zéér dringend beroep op u en vragen u zich beschikbaar te stellen voor een van de vacante bestuursfuncties binnen de vereniging!!

 

Als uiterste deadline heeft het bestuur de datum 1 juli 2016 geprikt: deze datum geeft ons de kans om de ontwikkelingen ten goede te laten keren, met een gerust hart op vakantie te kunnen gaan en om voldoende voorbereidings- en inwerkingstijd te hebben voor het nieuwe seizoen.

 

Wat nu als er zich weer niemand komt melden?
In dat geval gaat het bestuur over tot de voorbereidende handelingen tot liquidatie van de Oosterhoutse Gymnastiek- en Turnvereniging E.O.C. Met andere woorden: opheffing! U zult begrijpen dat we dit slechts met grote tegenzin zullen doen.

 

Als bestuursleden en vrijwilligers hebben we allen een groot E.O.C. –hart en vinden het erg belangrijk dat Oosterhout over een bloeiende gymnastiek- en turnvereniging beschikt. Laagdrempelig, gezellig, met een goed opgeleid kader maar ook inspirerend als het aankomt op sportieve prestaties! Dit is echter allemaal onmogelijk zonder bestuur en zonder voldoende vrijwilligers! 

 

Meldt u daarom aan voor één van de genoemde taken. Dit kan ook als u zélf geen E.O.C.-lid bent, maar de partner van een E.O.C.-lid. Enige ervaring is prettig, maar natuurlijk niet per sé noodzakelijk. Voor een goede opvang en uitleg zorgen wij als vanzelfsprekend. Enthousiasme en inzet is daarentegen onontbeerlijk. Het tijdsbeslag is te overzien en met voldoende kader is het immers zo dat vele handen licht werk maken.

 

Meldt u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of pleeg een telefoontje naar de penningmeester Henriëtte Verkooijen (0162-499893/06-30794107). 

 

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van de Oosterhoutse Gymnastiek- en Turnvereniging E.O.C.,

Jan Wijnbelt
(voorzitter)

Erica Ligtvoet
(secretaris)

Henriëtte Verkooijen
(penningmeester)