4 OKTOBER 2016

€ASH VOOR EOC

 

Zoals al bekend is gemaakt op Facebook en in de weekbladen, is in winkelcentrum Arendshof de actie Cash voor je club van start gegaan. Vanaf 24 september tot en met zaterdag 5 november krijg je bij de winkeliers in Arendshof bij elke aankoop van €5,- een munt. Die munten kunnen in een glazen koker van je favoriete sportclub gedaan worden op het HEMA-plein. Er mogen 10 Oosterhoutse verenigingen aan de actie meedoen, en daar hoor E.O.C. ook bij!

 

Hoe meer munten we in deze weken krijgen, des te meer sponsorgeld we ontvangen. De winnende vereniging ontvangt het grootste deel van het totaal te verdelen bedrag van €10.000,-. Sparen dus met zijn allen!

 

Elke deelnemende vereniging mag 1 zaterdag actie voeren in het winkelcentrum, en wij zijn op 15 oktober aan zet. Met alle jeugdleden willen we die hele dag demonstraties verzorgen op het plein bij de HEMA, en natuurlijk in alle actieweken zoveel mogelijk munten verzamelen.

 

We sparen voor 2 nieuwe airtracks voor alle leden: jullie doen toch ook mee?!

  

De groepen worden verdeeld over de gehele dag, zodat een groot publiek van onze demonstratie kan genieten. Elke groep zal 20 minuten demonstreren, de tijden volgen middels een brief van de train(st)ers.