19 september 2018

GEZELLIG SPORTEN IN GYMZAAL DE KLIP IN DORST

 

Op woensdagmiddag wordt al vele jaren enthousiast gesport door de 50+ers uit Dorst en omgeving. In gymzaal De Klip kan tussen 14 en 16 uur in een gezellige sfeer aan de conditie gewerkt worden. De vereniging E.O.C. staat garant voor bevoegde leiding, de deelnemers zorgen voor de sportieve sfeer in de groep.

 

Om nog beter aan te kunnen sluiten bij de wensen van de sportende dames en heren, worden de lessen anders van opzet. Van 14 tot 15 uur kunnen de 50+ers terecht die een intensieve les willen volgen. Met grondoefeningen en conditionele bewegingsvormen, waarbij ook muzikale ondersteuning gebruikt wordt, kan men een uur lang gevarieerd bewegen in groepsverband. Voor de 60+ers die voor een rustiger tempo kiezen, is de les van 15 tot 16 uur. Ook in dit uur word en de verschillende spiergroepen en de conditie geoefend, maar dit alles wat rustiger. Zo kan iedereen kiezen voor de les die het meest geschikt is, en goed aanvoelt. Natuurlijk is er in beide lessen genoeg tijd voor goede uitleg en een gezellig gesprek.

 

Op beide groepen is nog plaats voor nieuwe leden. Voor de dames en heren die plannen hebben om te komen bewegen en nieuwe sociale contacten te vinden, zijn er 3 proeflessen mogelijk. Kom gerust om 14 of 15 uur eens een kijkje nemen in De Klip, of kom meteen een proefles volgen. Dat kan elke woensdagmiddag, behalve op 17 oktober i.v.m. de herfstvakantie.